Montare Interfoane

Deşi punem accent pe calitatea produselor, pentru noi este important ca acestea să fie şi plăcute şi să se integreze perfect în orice tip de locuinţă. De aceea designerii de la ABB Genway au creat produse cu un aspect ce se integerază perfect în orice tip de cămin.  Atunci când se stabilește aspectul unui produs se pune în balanţă atât uşurinţa utilizării de către consumatorul final, cât şi posibilitatea de montare în spaţii dintre cele mai variate.

Vrem ca utilizatorii produselor noastre să fie mulţumiţi atât de funcţionalitatea produselor, dar şi de modul în care acestea se integrează în căminul lor, de aceea, ne străduim să oferim produse cât mai prietenoase cu utilizatorul şi care să se muleaze nevoilor fiecăruia.

 Fie că este vorba de ansambluri rezidentiale, scari de bloc individuale, case, birouri În prezent, ABB Genway a lansat produse ce se pot preta pentru orice tip de aplicațcinsprezece serii de interfoane ce cuprind peste o mie de modele produse.

Cu noile sisteme de interfoane Genway, vei putea scăpa de musafirii nepoftiţi şi veţi ştii cine v-a căutat chiar şi atunci când nu sunteţi acasă, căci interfoanele dispun de ultima tehnologie ce permite stocarea de înregistrări video atunci când cineva apelază interfonul dumneavoastră.


1.  Interfoane audio bloc

Interfoanele audio vin în întampinara tuturor problemelor cu calităţile şi beneficiile comunicaţiei full duplex. Astfel puteţi permite accesul în imobil doar anumitor persoane şi, deci, puteţi scăpa cu uşurinţă de musafirii nepoftiţi. 

Tastatura luminoasă, afişarea mesajelor pe display şi meniul intuitiv fac din interfoanele audio un sistem ideal ce permite accesul în imobil fără bătăi de cap.

Beneficiile sistemelor de interfonie sunt numeroase: pe lângă conforul cu care puteţi permite accesul în imobil a musafirilor, aceste dispozitive vă ajută să păstraţi liniştea şi curăţenia pe scară prin îngrădirea accesului persoanelor neautorizate.

Display-ul interfoanelor Genway rămân luminoase pe tot parcursul nopţii şi dispun de asistenţă audio la apelare, astfel încât dumneavoastră sau musafirii dumneavoastră să nu deranjeze alţi locuitori ai imobilului în care locuiţi.

2. Interfoane audio vilă

Sistemele de interfonie audio pentru vilă sunt ideale pentru casele medii şi mari, căci asigură o comunicaţie full duplex, la fel ca la telefon.

Bucurăţi-vă de confortul casei dumneavoastră căci, cu noile sisteme de interfonie pentru vile, puteţi monitoriza accesul în cămin din toate punctele cheie ale casei dumneavoastră fără a vă deplasa mai mult decât v-aţi dori.

Montajul se realizează sub tencuială, îngropat, astfel încât dispozitivul să nu fie expus direct la intemperii (ploaie, umezeală, etc). Totodată, montarea acestuia asigură o durată de viaţă mai lungă a dispozitivului.

3. Video interfoane bloc

Spre deosebire de sisteme de interfone audio, sistemele de interfoane video vă ajută să scăpaţi de musafirii nepoftiţi căci aceste dispozitive permit locuitorilor unui imobil să îşi vadă musafirii fără a răspunde la uşă. 

Cu noile sisteme de interfoane Genway, vei putea scăpa de musafirii nepoftiţi şi veţi ştii exact cine v-a căutat chiar şi atunci când nu sunteţi acasă, căci interfoanele dispun de ultima tehnologie ce permite stocarea de înregistrări video atunci când cineva apelază interfonul dumneavoastră.

Astfel, din momentul în care cineva apelează interfonul dumneavoastră, pe ecranul din interiorul locuinţei puteţi vedea cine vă apelează.

4. Video-interfoane vilă

Interfoanele video sunt primul pas pentru securizarea căminului dumneavoastră. Aceste dispozitive permit relaţia cu exteriorul, fără a vă deplasa din confortul căminului, prin simpla accesare a unui buton.

Totodată, puteţi scăpa de musafirii nepoftiţi, fără bătăi de cap şi fără a ieşi din imobil. Aceste dispozitive sunt ideale pentru orice tip de locuinţă şi asigură siguranţa familie şi căminului, căci dumneavoastră puteţi controla accesul musafirilor în imobil, iar poarta se va deschide doar când dumneavoastră permiteţi accesul.

5. Yale electrice

Noile yale electrice îmbunătăţesc confortul căminului dumneavoastră, căci permit acţionarea acestora de la distanţă, prin telecomandă.  Se pretează atât pentru securizarea uşilor de la intrare, cât şi de la ieşire.

Yalele electrice sunt ideale atât pentru spaţiile comerciale mari, dar şi pentru confortul căminului.

6. Cartele de acces

Cu un design plăcut, cartelele de acces permit accesul foarte rapid în incinta unui imobil. Nu mai este nevoie să pierdeţi timpul apelând postul interior sau tastând butoanele interfonului pentru a intra în clădire, ci trebuie doar să atingeţi cartela de acces de  cititorul de carduri şi imediat veţi avea acces în căminul dumneavoastră.

Cartelele de acces nu numai că au un design plăcut, dar se pot ataşa foarte bine şi pe post de breloc la chei. Sunt disponibile într-o varietate de forme şi culori: de la clasicele carduri, la tag-uri de piele sau unele colorate, la Genway puteţi alege o cartelă de acces pe placul dumneavoastră.

Interfoanele Genway folosesc taguri programabile ce nu pot fi clonate de persoanele neautorizate, aşadar doar dumneavoastră puteţi gestiona accesul în imobil.

7. Amortizoare hidraulice

V-aţi săturat de zgomotul creat de uşile care se trântesc? De faptul că trebuie să chemaţi instalatorul foarte des, sau să schimbaţi amortizorul?

Acum nu mai este nevoie! Cu noile amortizoare hidraulice, zgomotul produs de trântitul uşor râmâne în trecut.

Nu trebuie să vă luptaţi cu uşile grele, căci sistemele de amortizare sunt prevăzute cu un braţ mecanic ce acţionează uşa fără a vă epuiza energia.