Montare Alarme

Sistemele de supraveghere video Genway sunt proiectate pentru a asigura siguranţa şi securitatea casei şi familiei, dar şi afacerii dumneavoastră!

Fie că aveţi nevoie de o alarmă profesionistă sau una semiprofesionistă, noi venim cu o varietate de produse astfel încât să alegeţi acel produs care să satisfacă nevoile dumneavoastră şi ale familiei dumneavoastră.

Sisteme de alarmă nu mai sunt un moft, ci au devenit o necesitate.
 

1. Sisteme de alarme wireless

Sistemele de alarme wireless vă protejează casa şi familia în caz de efracţie sau incendiu! Alege siguranţa familiei dintr-o varietate de game de sisteme de alarme wireless, căci la Genway veţi găsi o varietate de produse pentru siguranţa casă, câte una pentru fiecare tip de buzunar.

Descurajaţi infracţionalitatea prin simpla montare a unui sistem de alarmă care vă apelează pe telefonul mobil atunci când senzorii instalaţi în perimetrii imobilului dumneavoastră se declanjează.

Sistemele de alarmă vă ajută să fiţi propriul paznic al căminului, chiar şi atunci când nu sunteţi acasă.
 

2. Sisteme de alarme cablate

Aceste sisteme protejează cu success orice tip de imobil. Fie că vorbim de apartament, casă, vilă sau clădiri de birouri sau magazine, sisetmele de alarme cablate vă protejează familia şi căminul de infracţionalităţi şi chiar de incendii.

Este indicat să va gândiţi la un sistem de alarmare ca la cea mai potrivită modalitate de a fi în siguranţă. Sistemele de alarmă va pot salva bunurile şi familia, iar acest lucru înseamnă că montarea lor este foarte importantă. Investiţia pe care o veţi face într-un sistem de acest tip se justifică pe deplin. Aceste sisteme de alarmă sunt compuse din elemente uzuale printre care putem aminti tastatura pentru armare şi dezarmarea sistemului, precum şi senzori pentru geamuri şi uşi.

Bazele unui sistem de alarmă sunt simple, ceea ce înseamnă că montarea este una facilă, însă beneficiile oferite sunt majore. Un sistem de alarmă va urmări să securizeze în principal punctele de acces în interiorul unui imobil. În aceste condiţii, orice imobil va fi protejat în cazul în care punctele de acces către acesta sunt securizate. În cazul în care există situaţii cauzate de intrările prin efracţie veţi află din timp acest lucru, deoarece va porni alarmă. În aceste condiţii veţi avea posibilitatea de a lua deciziile potrivite la timp pentru a elimina posibilitatea apariţie unui pericol. Sistemele de alrma pot oferi beneficii şi avantaje multiple în cazul în care sunt achiziţionate şi montate corect. Acesta este şi motivul pentru care va trebui să colaboraţi cu o companie specializată în acest domeniu, iar Genway va poate pune mereu la dispoziţie toate informaţiile şi detaliile de care aveţi nevoie.