Cum cumpar

Dacă sunteți interesați de instalarea sau achiziția de panouri solare fotovoltaice pentru casa dumneavoastră, este necesar sa luați legatura cu echipa noastră de consultanți specializați, la numarul de telefon 0216270034

Comenzile pentru produsele noastre pot fi lansate pe site prin folosirea cosului de cumparaturi sau direct pe adresa noastra de mail: office@genway.ro

Selectarea produselor dorite

In momentul in care aţi găsit pe site un produs pe care doriţi sa il achizitionaţi, apasaţi pe butonul Adauga in cos. Veţi fi apoi direcţionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveţi opţiunea sa vizualizaţi lista de produse existente in cos, sa modificaţi cantitatile pe care doriţi sa le achizitionaţi sau sa renuntaţi la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos.

Daca aveti un voucher, este necesar sa il adaugati in sectiunea speciala ' Aplica Voucher'

Modalitate de expediere

Este disponibila modalitatea de expediere prin curier

De obicei un produs mic și ușor se livrează rapid deoarece putem să îl trimitem prin curier pentru livrări rapide.

Pentru anumite produse supradimensionate sau fragile care nu prezintă siguranță în livrare se poate solicita ridicarea acestora de către client din depozitul nostru

Orice cost suplimentar de livrare se comunică telefonic sau prin email de către un reprezentant Genway.

Metoda de plata

Selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul “Detalii comanda”, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare.

Cos Total

Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda(Checkout).

Adresa de facturare

Pentru a putea onora comanda dvs. online, telefonic sau prin email este necesar să ne furnizați toate datele descrise in formular.

 In cazul in care sunteti client nou, va recomandam sa va creati un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina.

Adresa de livrare

In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea "Adresa de livrare difera de adresa de contact" si introduceti informatiile dorite,  dupa care veti putea finaliza comanda.

 Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Dupa ce v-ați asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Condițiile noastre, apasați butonul Trimite comanda.

Pentru mai multe informații nu ezitați să ne contactați telefonic 0216270034