Livrarea comenzilor

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

Indiferent de valoarea comenzii efectuate, taxa de livrare a produsului va fi suportata in intregime de catre dumneavoastra. Pentru comenzile care au mod de livrare curier, se va aplica un cost de transport in valoare de 16 ron (tva inclus). Nu se aplica costul de transport pentru livrarile din magazin. In cazul stornarii comenzilor sau Retur prin Extragarantie, costul de transport nu se storneaza.

La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, itransfer, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate: - Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate - Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.