Prezentare

De peste 30 de ani Electro-Service Distributie - Genway își menține domeniul de activitate constant: lucrări de instalații electrice, sisteme de securitate, interfonie, sisteme fotovoltaice (deținem atestate ANRE tip E1 și E2), lucrări de instalații termice și sanitare.

Înființată în anul 1991, în Ramnicu Valcea, cu activitatea principală de reparații produse electronice, Electro-Service  și-a construit și promovat imaginea unei firme deschizătoare de drum. În acest sens, inovarea a fost calea alesă, fapt care trebuie privit de noi toţi ca o provocare. Inovarea este și va fi prezentă în toate domeniile şi toate activităţile pe care le desfăşurăm: tehnologie, produse, procese de muncă, metode de lucru, relaţii interpersonale, comunicare, atitudini, abordarea clienţilor.

Eficienţa înseamnă să aduci profit pentru angajații și clienţii tai, iar rezultatele ca valoare, se traduc în stabilirea de priorităţi şi luarea unor decizii corecte.

De accea în anul 2001 ne-am extins activiatatea în domeniul serviciilor de execuție instalații electrice, termice, sanitare și curenți slabi. Aprecierea clienților reprezintă cartea noastră de vizită, iar pentru a răspunde prompt tuturor solicitărilor, în anul 2004 am inaugurat primul punct de lucru în București. Din dorința de extindere, în anul 2005 am derulat primele activități de import și distribuție națională pentru sistemele de interfonie Genway. Calitatea superioară a produselor, în comparație cu cele autohtone, a dus la crearea unei rețele naționale de distribuție într-o continuă ascensiune.

Nu ne-am oprit aici, în următorii ani ne-am extins punctele de lucru, astfel încât, din anul 2008 suntem prezenți cu două puncte de lucru în Râmnicu Vâlcea, trei puncte de lucru în București și unul în Brăila. Să satisfacem cele mai pretențioase cerințe ale clienților este primordial pentru noi, motiv pentru care am ales produse și sisteme care dețin cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Astfel, în anul 2008, am devenit unic importator și distribuitor al sistemelor de interfonie și videointerfonie ABB Genway, membră a grupului ABB, prezent la nivel mondial. Produsele ABB Genway se pot utiliza atât pentru aplicațiiile comerciale, cât și casnice. În urmatorii ani ne-am îndreptat atenția către extinderea portofoliului de produse comercializate și crearea de noi spații pentru depozitare. Astfel din anul 2014 suntem prezenți cu un spațiu total de prezentare a produselor în suprafață de 650mp, un spațiu de depozitare în suprafață de 3500mp și o gamă completă de sisteme de securitate printre care putem enumera:

Sisteme de interfonie audio video ABB Genway/Sisteme de detecție la efracție Satel/Echipamente pentru supraveghere video analogice si digitale Avtech, GNV/Echipamente de control acces și încuietori electrice Headen/Automatizari pentru porți Powertech/Instalații de iluminat.

2019- Genway este instalator validat de Administraţia Fondului de Mediu în primul program ”Casa Verde” 2019: Finanțare de la stat cu 20.000 de lei pentru instalarea de panouri fotovoltaice

2021- Participăm în cadrul Programelor ”Casa Verde Fotovoltaice”, sesiune lansata în anul 2022 și Electric UP - program derulat prin Ministerul Energiei, dedicat persoanelor juridice.

2022 -Primul sistem fotovoltaic plutitor, realizat în România, în portul Constanța. În cadrul acestui proiect au fost multe provocari specifice sistemelor plutitoare și condiționate de zona de acces, însă toate au finalizate cu succes, datorită echipei Genway Romania: https://www.youtube.com/watch?v=aBAy-R8tsJA

Sistemul instalat este prevazut să producă 15000kWh anual, fiind format din 22 panouri fotovoltaice monocristaline JA Solar 455Wp, 1 invertor hibrid Fronius GEN 10kW, un banc de acumulatori BYD HVM 11kWh, precum și un sistem plutitor, proiectat să reziste la condițiile specifice zonei.

Participăm activ ca proiectant și instalator în cadrul proiectelor Casa Verde, ElectricUP, StartUP, PNRR.

Participăm la expoziții și târguri în domeniul energetic, protecției în domeniul electricității și a surselor regenerabile. În octombrie 2023 am fost prezenți în calitate de expozant și sponsor la #RoEnergy "TÂRG INTERNAȚIONAL TIMIȘOARA . ENERGII REGENERABILE & EFICIENȚA ENERGETICĂ".

2023- În programul Casa Verde Fotovoltaice, sesiunea 2023, grupul nostru de firme a participat și este Instalator aprobat cu societățile Electro-Service Distributie și Genway Videointerfoane.

Lucrăm doar cu echipe proprii, instruite constant. Chiar dacă unii ne spun că ne "mișcăm mai greu", pentru noi este importantă calitatea lucrării și ne asigurăm că toate sistemele respectă condițiile de siguranță pentru căminul sau afacerea dvs.

Consilieri tehnici, instalatori sisteme fotovoltaice, ingineri instalații electrice, electricieni autorizați ANRE și cele mai bune dotări tehnice sunt pregătite să răspundă la solicitări și montaje.

La finalul lunii iunie 2023 echipa Genway însuma peste 95 de persoane. Facem eforturi constante ca toată echipa să fie instruită în tandem cu noile evoluții și tehnologii în domeniul în care activăm, de aceea participăm constant la seminarii și conferințe.

Afla chiar acum parerea clientilor despre compania Genway ->https://bit.ly/GenwayFotovoltaice-PareriClienti Pentru noi este importantă calitatea lucrării și siguranța fiecărui client.

Avem puncte de lucru proprii în București, mun. Râmnicu Vâlcea și mun. Brăila, dar instalăm în toată țară.

Ne dorim să vă oferim mereu cele mai bune servicii și să vă sprijinim să vă transformați imobilul într-o sursă durabilă și eficientă de energie regenerabilă.

Urmărește pe acest link Video-prezentarea Genway