RoEnergy

  Participăm constant la conferințe, seminarii, expoziții și târguri în domeniul energetic, protecției în domeniul electricității și a surselor regenerabile.

RoEnergy, Targul nr.1 al Romaniei pe energii regenerabile, eveniment unic, la Timisoara
Companii de top din Austria, China, Cehia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Grecia, Ungaria si Romania au fost prezente.

Detalii suplimentare: https://timisoara.roenergy.eu/

Reduceri si cadouri speciale pentru vizitatori!

Specialiștii Genway Romania au fost prezenți la standul numărul 32, cu informații importante despre structura unui sistem fotovoltaic, pașii ce trebuie urmați pentru implementarea proiectului, de la alegerea corectă a panourilor fotovoltaice si a invertorului potrivit până la obținerea certificatului de racordare în vederea injectării în rețea a surplusul de energie.

Reducerea costurilor energetice şi independenţa energetică sunt principalele argumente care susţin intenţia românilor de a monta un sistem fotovoltaic în spaţiul rezidenţial propriu, numărul prosumatorilor în România va ajunge la 236.000, până la finele anului 2025 şi va trece de 350.000, până în 2030, a declarat în cadrul Climate Change Summit 2023, ministrul Energiei, Sebastian Burduja, potrivit Agerpres.


Imagini de la Târgul Internaţional de Energii Regenerabile & Eficiență Energetică Nr.1 în România ->Echipa Genway a participat la #MOLDENERGY☀️- unicul proiect expozițional din Republica Moldova, al cărui subiect cheie este energia, căldura, echipamentele electrice și tehnologiile de economisire a energiei. Oportunitate excelentă de a descoperi cele mai recente inovații și tehnologii din domeniul construcțiilor și energiei.????

În calitate de distribuitor autorizat pentru producătorii de top: Fronius, Huawei, Ja Solar, Trina solar, BYD, asigurăm servicii personalizate de consultanță, vânzare cu discounturi si beneficii multiple, pentru firmele interesate de colaborare.

Imagini de la Târgul Internaţional Moldenergy Chisinau ->În luna martie am participat la POLI EnergyFEST București, eveniment dedicat inovațiilor și tehnologiilor din domeniul energetic!

Specialistii Genway au discutat despre procesul de proiectare, instalare și punere în funcțiune a sistemelor fotovoltaice, etapele și componentele sistemelor fotovoltaice performante.

Îți prezentam detaliat ✔️produse de top ale producătorilor: Fronius, Huawei, Ja Solar, Trina solar, BYD și SunTree;✔️panourile fotovoltaice eficiente✔️invertoare și detalii funcționare✔️contorul inteligent✔️sistemul de montaj sau de prindere pe acoperiș sau pe sol✔️accesoriile electrice și mecanice.