De ce avem nevoie de montare supraveghere video

In ultima perioada din ce in ce mai multe persoane apeleaza la serviciile de montare supraveghere video si asta se doatoreaza in primul rand  cerintelor sporite de securitate  dar si a nevoii de a usura munca angajatilor insarcinati cu securitatea. Atat firmele cat si persoanele fizice aleg sa isi instaleze camera de supraveghere si in acest mod pot sa isi monitorizeze locuinta sau firma.Camerele de supraveghere de exterior au in plus  o carcasa rezistenta la intemperii dar si la lovituri.

supraveghere videoInainte de montare supraveghere video trebuie sa stiti cateva lucruri esentiale:

-imaginea este mai clara cu cat rezolutia este mai mare. Rezolutia poate sa fie analogica, masurata in numar de linii tv, digitala sau masurata in megapixeli.

-nu este suficienta doar o camera de supraveghere ci aceasta este doar o component a unui sistem care este alcatuit din dvr pentru receptionarea si prelucrarea imaginilor, un hard disk pentru a se putea stoca imaginile primite de la camera de supraveghere, o sursa de alimentare dar si cablajul si mufele aferente.

-un dvr nu contine un hard disk inclus asa ca trebuie sa il achizitionati separate

-pentru montare supraveghere video  trebuie intotdeauna sa apelati la o firma specializata in acest domeniu al instalarii camerelor de supraveghere. Aceasta forma trebuie sa aiba licenta de instalare de la organelle competente iar in caz contrar montajul efectuat de catre persoane fizice neautorizate poate fi pedepsita conform legii.

Este destul de important sa studiati cu atentie locul unde urmeaza sa fie instalat sistemul de supraveghere. In functie de dimensiunile pe care il are spatiul puteti determina marimea sistemului de supraveghere pe care doriti sa il achizitionati. Nu uitat sa respectati legislatia din Romania cu privire la inregistrarea altor proprietati. Trebuie sa va asigurati ca sistemul de supraveghere video pe care doriti s ail instalati  nu supravegheaza si alte propritati private. In cazul in care nu se respecata aceste legi puteti fi pedepsiti cu amenda.

Camerele pentru exterior nu pot fi niciodata inlocuite cu camera pentru interior. Cele pentru exterior au caracteristici specifice care le confera posibilitatea amplasarii la exterior spre deosebire de cele care trebuie sa fie amplasate la interior. Camerele de supraveghere GenWay create special pentru exterior au protective din partea unei carcase care este rezistenta la intemperii si sunt prevazute cu leduri infrarosu care permit filmarea pet imp de noapte. Acest tip de camera au o vedere panoramic ace poate sa fie ajustata in functie de locul unde este pozitionata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *