De cate sisteme fotovoltaice ai nevoie pentru locuinta ta?

Poate ca te-ai intrebat pana acum de cate panouri fotovoltaice sunt necesare pentru locuinta ta, insa nu ai ajuns la o concluzie sigura si ai decis sa te informezi in detaliu.

Ei bine, afla ca aceasta intrebare preocupa in mod clar pe majoritatea persoanelor care isi doresc sa opteze pentru astfel de sisteme fotovoltaice.

Este important sa stii cat te poate costa aceasta investitie, daca ai un buget bine pus la punct, daca sunt rentabile si daca sunt intr-adevar necesare pentru locuinta ta.

Intelege mai intai ce semnifica nevoia de consum de energie electrica in fiecare luna pentru a face un mic calcul. Totusi, nu calcula nici suprafata locuintei si nici nu lua in calcul numarul de persoane care locuiesc impreuna cu tine deoarece este irelevant.

Ca sa afli raspunsul la aceasta intrebare, ar fi indicat sa iei factura de curent si sa afli care este costul energiei pe care o platesti.

Imparte consumul la 30 de zile si afla cati KWh consumi in fiecare zi. Imparte rezultatul la coeficientul 3,3 si afla care este puterea instalata. Este foarte simplu deoarece pentru un numar x de KM ai nevoie de x panouri de 250W bucata.

Bineinteles, mai ai nevoie de restul echipamentului care alcatuieste un kit functional, cum ar fi: baterii, inventor, cabluri, conectica, strucura de prindere. Nu uita faptul ca astfel de sisteme fotovoltaice reprezinta o idee excelenta pentru toti cei care isi doresc sa investeasca in calitate superioara.

In mediul online vei gasi o multime de produse interesante care te vor determina sa intelegi caracteristicile acestor sisteme fotovoltaice, astfel incat sa iei o decizie corecta.

Panourile fotovoltaice sunt generatorul de energie prezent in cadrul sistemului fotovoltaic.

Panourile au un rol de conversie a energiei in energai electrica. Aceasta energie se realizeaza au ajutorul mai multor celule.

Despre sisteme fotovoltaice cu siguranta ai auzit mai multe lucruri, insa nu uita ca nimic nu se compara cu rezultate peste masura asteptarilor tale, fix asa cum ti-ai dorit mereu!

Panoul fotovoltaic este compus din mai multe celule conectate intre foliile de acetat cu o transparenta inalta.

Acesta mai poate fi cunoscut si sub denumirea de panou solar. Locuinta ta merita o atentie deosebita, mai ales atunci cand vine vorba despre astfel de panouri solare.

Panourile fotovoltaice se impart in trei categorii: panouri fotovoltaice de tip policristalin, monocristalin si amorf.

Acestea se monteaza in functie de cum este realizat acoperisul, dar pot fi situate si pe terase sau chiar pe sol, in functie de propriile tale necesitati, desigur.

Pentru fiecare dintre aceste panouri trebuie sa alegem sisteme de fixare diferite.

In ultima vreme s-au dezvoltat o multime de sisteme de montaj, deoarece panourile sunt produse cu sistemele de hidroizolatie, hibride sau transparente.

Mai mult de atat, durata de viata a panourilor solare a crescut destul de mult in ultima vreme, durata medie fiind de peste 25 de ani, ceea ce inseamna destul de mult!

In plus, este determinata in mare parte atat de provenienta cat si de calitatea celulelor fotovoltaice. De aceea, indreapta-ti mereu atentia catre produse de inalta calitate, mai ales atunci cand vine vorba despre propria ta locuinta.

Fii cu mare bagare de seama la caracteristici iar in felul acesta vei sti sigur ca nu ai cum sa dai gres si te poti bucura de rezultate peste masura asteptarilor tale!

Fireste, nu este musai sa te grabesti! Ba dimpotriva, cerceteaza cu atentie in mediul online iar daca ai mai multe intrebari suplimentare, sa nu cumva sa eziti sa suni la numarul de telefon afisat! Astfel, vei primi informatiile de care ai nevoie si te poti hotara imediat! Alege calitatea care face diferenta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *